• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
Készült: 2015. május 06. szerda

Testek feltöltődéséből származó gyakorlati problémák

"Testek feltöltődéséből származó gyakorlati problémák" című előadást régen találtam egy internetes barangolásom során, mert választ kerestem egy felmerült kérdésre.

Ajánlom olvasásra minden kedves kollégámnak, a téma iránt érdeklődőknek. Biztos vagyok benne, hogy a fizikai ismeretek felfrissítése nem csak az ismereteket, hanem azok gyakorlati alkalmazását is bővíti/segíti, s az elektroterápiás kezelések gyakorlati alkalmazását biztonságosabbá teszi.

Az előadás megtekinthető, letölthető innen >>

Forrás: http://slideplayer.hu/user/2608629/

Kanada, Ontario, Point Clark, 2015. május 1.

Duhaj Piroska,
fizikoter. assz. és eü-i szakoktató