• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
Készült: 2015. július 17. péntek

Az alternatív rákgyógyítás - Galvánáramos kezelés

A Természetgyógyász magazin 2015. február XXI. évf. 2. számában találtam egy cikket "Az alternatív rákgyógyítás 2. rész - Galvánáramos kezelés" címmel. "Az élő szervezet egyik legalapvetőbb tulajdonsága az elektromosság" bevezetővel.

Kétszer is nekifogtam, hogy jól olvasom-e, hisz a fizioterápiában az elektromos kezelések minden fajtája absolute kontraindikációként szerepel/szerepelt rákos megbetegedések esetén. Az onkológusok, szinte kizárólagosan, csak sugárkezelést és kemoterápiát javasolnak (engedélyeznek) rákos megbetegedések esetében.

Viszont örömmel hallom, olvasom egyre többször, az elektromos áram eredményes használatát, árammal való "csodás" gyógykezeléseket. Lefotóztam a cikket, melyet itt közzé teszek mindenki számára.

Ha valaki szeretné megvenni a magazint: Lapszám: 2015. február

2015.07.15., Kanada, Ontario, Point Clark, D. Piroska, fiz.assz.

Forrás: Megjelentetés a Természetgyógyász Magazin írásos engedélyével