• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
Készült: 2016. december 07. szerda

"Hivamat a fizioterápiában" továbbképző program összefoglaló

A továbbképző programunk lezajlott az ORFI, Lukács klubja, gyönyörűen felújított konferencia termében. 2016. december 03-án 10 órakor kezdődő továbbképzési programunkon a vártnál kevesebben vettek részt, de azok, akik eljöttek, nagyon aktívan érdeklődő, mindent tudni akaró kollégák voltak.

Lénárt Miklósné köszöntötte a megjelent hallgatókat és előadókat, majd az első előadással kezdetét vette a „tudomány”.

Hivamat a fizioterápiában továbbképző program összefoglaló

Az elméletek után pedig következett a gyakorlati bemutató, Lénárt Miklósné Csöre és Almási Barnabásné Mária vezetésével és a részt vevő kolléganők szereplésével.

A gyakorlások után pedig, a továbbképző program csúcspontjaként, következett az írásbeli feladatlapok kitöltése, majd a részvételt igazoló, pontértéket bizonyító/biztosító lapok kiosztása.

A továbbképző programunkat az ENKK 15 pontra minősítette.

Bízunk abban hogy a résztvevő kollégák ezen kívül olyan elméleti tudást és gyakorlati megvalósítási lehetőséget is vittek magukkal haza, amit tudnak majd hasznosítani a gyógyításban való részvételük során.

A teljes anyag képekkel megnézhető és letölthető innen >>

Budapest, 2016. december 04.

Duhaj Piroska
fiz. assz. és eü-i szakoktató