• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
Készült: 2017. augusztus 07. hétfő

Olaszországi, Cinque Terre Ligúria-i kirándulásról szóló rövid "kedvcsináló" beszámoló

Egyesületünk részére beérkezett a kedvezményes autóbuszos olaszországi, Cinque Terre Ligúria-i kirándulásról szóló rövid "kedvcsináló" beszámoló, melyet szívesen teszünk közhírré.

UTAZNI JÓ!

„Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel” (Dante: Isteni színjáték) hirdeti a pokol kapujában a felirat. A Fratelli Goldoni Travel utazási iroda bejáratában akár ez a tábla is fogadhatna: Ki itt belépsz, egy varázslatos utazás részese lehetsz.

Olaszországi, Cinque Terre Ligúria-i kirándulásról szóló rövid beszámoló

Olaszországi, Cinque Terre Ligúria-i  kirándulás képei a galériában >>

Már a legelső benyomása a betérőnek, hogy ez a közeg, más, mint az eddig megszokottak. Nemcsak a környezet - könyvekkel teli könyvespolcok, zongora, velencei karneváli maszkok a falakon, finom muránói üvegtárgyak, korabeli báli ruhák és jelmezek, eredeti színházi zsöllye stb... - kápráztat el, hanem az őszintén kedves és barátságos fogadtatás Harangi Gabriella részéről.

Azonnal érezni az odafigyelést és átjárja a levegőt a profizmus. Igen, engem már ott és akkor megvettek, pedig még bizonytalan voltam. Döntöttem és befizettem a FISZE által meghirdetett májusi Cinque Terre körútra. Mit mondjak? Kiváló döntés volt!

Mára letisztulva leülepedtek az élmények, a látottak és halottak, beértek, mint a minőségi jó bor.  

Ehhez idő kell. Ha hetekkel, hónapokkal később is ugyanolyan érzések és gondolatok töltik el az embert, akkor a lelkesedés megalapozott. Kinek-kinek kedvenc fényképei bekerültek a hagyományos vagy virtuális albumokba. Ezeket nézegetve újra és újra átélhetjük, felidézhetjük a nagyszerű napokat és órákat, a felejthetetlen és lélegzetelállító pillanatokat. Utastársaink közül sokan talán új tájakat is bejártak, megismertek azóta, de állíthatom, hogy legtöbbünknek ez az utazás volt az idei esztendő kiemelkedő csúcspontja.

Valódi értéket kaptunk, ez vitathatatlan.

Kettős védőszárny és gondoskodás jutott nekünk utasoknak a FISZE részéről Lénárt Miklósné Csöre (Elnök), Almási Barnabásné Marika (Régióvezető), valamint a Fratelli Goldoni Travel ügyvezetője/idegenvezetője Bodnár Zoltán és irodavezetője Tarnóczi Ferenc által.

Amint az kiderült, nem az első utazást bonyolították közösen. Együttműködésük nem most kezdődött és a FISZE igazán jól választott.

Párját ritkítja az a felkészültség, ahogyan a legnagyobb olajozottsággal összeállításra kerültek a programok. Hihetetlen lexikális tudással és odaadással szembesültünk Zoltán részéről, ahogyan apró részletekbe menően, fantasztikus hitelességgel adta át a történelmi, építészeti, kulturális vagy akár gasztronómiai ismereteket és érdekességeket.

Itália eddig ismeretlen és csodálatos arcát mutatták meg nekünk, igazán életre szóló élményt kaptunk. Megkülönböztetett tisztelet, köszönet és hála érte!

Olaszország, Cinque Terre Ligúria

Ami még a kóklerek világában kiemelten fontos: a megbízhatóság. Idén nyáron is szembesülhettünk csődbe ment utazási irodával, csalódott, megkárosított nyaralókkal. Itt nincsenek váratlan plusz költségek, apró betűk, negatív meglepetések, sőt többet kaptunk, mint amit vártunk. Pedig nálam magas a léc…

Őszintén és jó szívvel ajánlom mindenkinek bármelyik legközelebbi szervezett útjukat! Olaszországi, Cinque Terre Ligúria-i  kirándulás képei a galériában >>

Mert utazni jó!

Kiss Kálmán Ernő
Egy maximálisan elégedett utas