Gyógyulj ki betegségedből arcod hozzá tartozó energiapontjának kezelésével!

Készült: 2015. október 28. szerda

A marmapresszúra minden más eljárásnál alkalmasabb fájdalomcsillapításra, elsősegélynyújtásra, a betegségek kezelésére, megelőzésére, a testi-lelki összhang megteremtésére, a feszültség oldására, a jó közérzet fokozására.

Betegségeinkből kigyógyulás, az arc energiapontjainak segítségével

Mindenben ami él, így az emberi testben is, megtalálható ez az elemi életenergia, mely szükséges a test öngyógyító képességéhez és ezáltal az egészség megtartásához.

Az Athara Védában marma pontoknak nevezik a különböző testszövetek (idege, izmok, erek, inak, csontok, ízületek) feletti helyeket, amik finomtesti síkon a kozmikus energiát felveszik és az energiatestben - frekvenciaspecifikusan - a nadikon keresztül keringetik, és elosztják azt a fizikai test szervei között.

A marma pontok a masszázs mellett testgyertyázással is aktiválhatók

A kezelendő személy feküdjön kényelmesen. A marma pont előmasszírozásával tegyük érzékenyebbé a kezelendő területet, így a kezelés hatékonyabb lesz. Az adott marma pontnak megfelelő illatanyagú gyertya alsó, keskeny végét helyezzük a kiválasztott területre, majd gyújtsuk meg és égessük le a zöld vonalig. A meggyújtás után szívóhatás (a meleg levegő felfelé száll) jön létre, amely az adott marma pont felett vérbőséget okoz, és serkenti a vérkeringést, ezzel elősegítve a testi, lelki és mentális amák (mérgek) távozását.

A gyertya meggyújtása után adja ki gondolatban a következő utasítást: Távozzon azonnal a füsttel, a gyertyán át, a marma ponton (az adott pont neve) keresztül a pontnál lerakódó, energiatorlaszt okozó, összes testi, lelki és mentális méreg!

A vákuum az alsó szárba húzza fel az energiapontnál lévő lerakódásokat (zöld vonal alatt), és juttatja be (spirál vonalban lefelé haladva) a hatóanyagot tartalmazó füstöt. Akkor tartja helyesen a gyertyát, ha csak felül távozik a füst belőle.

A csonkot egy odakészített, vízzel teli edényben oltsa el. A kezelés időtartama: 15 perc

Betegségek - és a hozzájuk tartozó pontok

arcmasszázs, energia pontok stimulálása

1. pont: sthapani (szemöldökhöz)

Elhelyezkedése: homlokcsont szemöldök közötti szőrtelen része.
Javallat masszázs és testgyertyázás esetén: agyvérzés, spaszticitás, izommerevség, izomösszehúzódás, ájulás, hányinger, hányás, heves szívdobogásérzés, migrén, fejfájás, orrmelléküreg-gyulladás, álmosság, szédülés, forgásérzet jellegű szédülés (vertigo), tájékozódási zavarok, memóriazavarok, koncentráció hiánya, alvászavarok, hiperaktivitás, orrvérzés, félelem, szorongás, ingerlékenység.
Masszázstechnika: körkörösen végzett, gyengéd, simító mozdulat.
Testgyertya: kubeba, eukaliptusz.


2. pont: ashrú antara (szemöldökív
)


3. pont: avarta (forgás)


4. pont: apanga (külső sarok)


5. pont: phana (orr)


A további pontokat itt találja >>

Forrás: Kiskegyed.hu