• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Továbbképzési nyomtatványok

Készült: 2013. augusztus 14. szerda Módosítás: 2014. szeptember 09. kedd

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 63/2011 (XI.29.) NEFMI rendeletben foglaltak alapján történik a továbbképzések minősítése.

Továbbképzések  minősítése


A minősítési kérelem benyújtásához szükséges információkat a honlapunkról letölthető nyomtatványok tartalmazzák. A nyomtatványokat kérjük számítógéppel kitölteni.

A minősítéshez szükséges továbbképzéseket a GYEMSZI Egészségügyi Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság (GYEMSZI EFF) címére kérjük benyújtani elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és papír alapon cégszerű aláírással ellátva a 1444 Budapest, Pf.: 270. címre.

A letölthető nyomtatványokat itt találja >>

Forrás: http://www.eti.hu/eti/tovabbkepzesek/3320