"Az egészség és a szépség szolgálatában!" c. továbbképző programunk

Készült: 2013. szeptember 02. hétfő Módosítás: 2014. szeptember 09. kedd

Tisztelettel hívunk és várunk minden kollégát, munkatársat, s egyéb területen dolgozó érdeklődőt szakmai továbbképző programunkra, melynek főcíme: "Az egészség és a szépség szolgálatában!"

Az egészség és szépség szolgálatában!

A továbbképzés célja: Az arc elváltozásainak fizioterápiás kezelési lehetőségei különböző módszerekkel a szépség és/vagy egészség megőrzése vagy visszaszerzése céljából. Választ kapni arra a kérdésre, hogy mettől-meddig szép vagy egészséges az ember, s a szépség megtartásáért folytatott küzdelmünk mikor megy/mehet az egészség rovására.

Időpont:
2013. november 08. (péntek) 13 óra
Hely:
Magyar Honvédség Eü-i Központ (Honvédkórház) előadóterme, 1134 Budapest, Róbert K. krt. 44. (főbejárat a Papp Károly utcai oldalon) térkép >>
Szervezők:
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és a Fi.Sz.E.


A továbbképző program minősítésre elküldve!

Program


A program kezdete: 13 óra

A program első része:

Kávészünet - 15 perc


A program második része:
(az előadások időtartama: 20 perc)

Minden előadás tartalmával kapcsolatban felmerült kérdésre választ kapnak a résztvevők. A hosszas beszélgetések ideje, csak az utolsó előadás végeztével.

A kezelésekkel kapcsolatos gyakorlati bemutatóknak pedig aktív részesei lehet bárki. Az előadások befejeztével ki lehet próbálni, meg lehet „kóstolni” az új vagy más módszerrel, technikával végzett kezeléseket. Lehet ismerkedni a kiegészítő-, segéd-és egyéb eszközökkel.

Igazolólapok átvétele a program befejeztével, személyesen, a regisztrációs asztalnál.

Letölthető dokumentumok (tartalmazza a teljes program leírást):

Jelentkezés

Jelentkezési lap beadási határideje: 2013. október 20.

Jelentkezési lap beküldési címe:
online: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
postai úton: Fi.Sz.E. 1676 Budapest, Pf. 41

Bízom abban, hogy minden résztvevő elégedett lesz a program tartalmával és színvonalával. S visznek haza magukkal valami újat, valami mást az eddig ismert és alkalmazott módszereken kívül. S kicsit szélesedik látókörük és befogadóbbá válnak másokkal szemben. A más-más területen dolgozók /fizioterápiás asszisztensek és kozmetikusok/ az egymástól tanultakat tudják hasznosítani a gyakorlatban, s bátran alkalmazzák is azt, a kompetenciájuknak megfelelően.

Budapest, 2013. november 06.

A program főszervezője:
Papadimitropuloszné D. Piroska
tel.: 06 70 200 8606
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
KAPCSOLÓDÓ CIKK: 
 
Elektroterápia és elektrokozmetika: egészség és szépség, ugyanazon módszerek használata hasonló technikával (hasonló v. ugyanolyan eszközzel), más-más célból. részletek >>