• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Szakma lett a mágnesterápia!

Készült: 2013. december 11. szerda Módosítás: 2014. szeptember 09. kedd

Ezzel a címmel jelent meg egy cikk az Elixír 2013. novemberi számában. Folytatódik azzal az információval, hogy az idén felvették az OKJ-s listára a „magnetoterapeuta” elnevezéssel a szakképesítést, s ezzel elismerték a (külön) létjogosultságát!

Dr. Kövesdi Natália az egyik szakoktató, aki a New York-i Pro Deo University díszdoktora.
Bővebb információ: http://www.ezokurzus.hu/

Az információkat olvasva különböző gondolatok születhetnek. A véleményeiteket ezzel kapcsolatban meg tudjátok osztani a facebook-on.

Budapest, 2013. december 10.

Pné D.Piroska, elnök