• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Fizioterápiás asszisztenseknek szóló munkaköri leírás

Készült: 2014. május 02. péntek Módosítás: 2014. szeptember 09. kedd

Tájékoztatásul közzé tesszük honlapunkon a munkával kapcsolatos 2014-ben megújított jogszabályt, a kollégáknak, munkatársaknak és az érdeklődőknek.

Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1300005.TV

Ezzel a témakörrel való foglalkozás apropója az volt, hogy egy kolléganő kérte egyesületünktől a fizioterápiás asszisztenseknek szóló munkaköri leírást.

Csatoltan olvashat mindenki egy párat ezekből, aminek a formája általában hasonló, de mindenhol egy kicsit más tartalommal van feltöltve. Lehet olvasni olyat is, ami példaértékű és teljesen nyilvános:
További munkaköri leírások, tanulságos és használható mindegyik:
És itt olvasható a használati utasítás a munkához: http://www.hrportal.hu/hr/hasznalati-utasitas-a-munkahoz-munkakori-leiras-20081223.html

Jó böngészést kívánok minden érdeklődőnek,
Pné D.Piroska