• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

KliniKaland október 11-én a Semmelweis Egyetemen

Készült: 2014. október 08. szerda Módosítás: 2014. október 08. szerda

Október 11-én a Semmelweis Egyetem és az Akadémiai Kiadó szervezésében részt vehetsz az orvoslás múltját, jelenét és jövőjét bemutató ingyenes rendezvényen. Előadóink bemutatják a legújabb mobilapplikációkat, a diagnosztikai eljárások fejlődését, a gyógyszerfejlesztés mindennapjait.

Klinikaland

Kiállítóinknál megismerheted, hogy az intelligens lencse hogyan segít majd a betegség korai felismerésében, szűréseken vehetsz részt. Betegegyesületek képviselőivel találkozhatsz, különféle berendezéseket próbálhatsz ki.

A részletes programot itt tudod megnézni.

A díjmentes rendezvényről a KliniKaland honlapján olvashatsz többet, itt jelezheted részvételi szándékodat is. Gyere el, érdekes lesz! Várunk 2014. október 11-én, szombaton 10 órától, Budapesten. Bővebben információ a honlapon és a Facebook oldalon.

Jó kalandozást kívánnak a szervezők!

Akadémiai Kiadó Zrt.
1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21-35.
H-1519 Budapest, Pf. 245
Telefon: (06 1) 464 8200

Forrás: http://klinikaland.blogspot.hu/?utm_source=infodomain&utm_medium=email&utm_campaign=klinikaland