• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

„Korszerű lehetőségek a fizioterápiában IV.” továbbképzés

Készült: 2016. december 13. kedd Módosítás: 2016. december 13. kedd

2017. január 27-28-án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Hévízi Rehabilitációs Intézetében „Korszerű lehetőségek a fizioterápiában IV.” címmel az MH EK Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés szervezésében továbbképzés kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk.


Tisztelt Érdeklődő!
Kedves Kolléga, Kolléganő!


Értesítem, hogy 2017. január 27-28-án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Hévízi Rehabilitációs Intézetében (Hévíz, Kossuth L. utca 7/a) „Korszerű lehetőségek a fizioterápiában IV.” címmel az MH EK Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés szervezésében továbbképzés kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk.

A tanfolyam tematikáját a mellékletben találhatja meg, ide kattintva >>

Részvételi díj: 20.000 Ft, mely tartalmazza a regisztrációt és a továbbképzéshez kapcsolódó szolgáltatásokat.

RÉSZVÉTELI DÍJ FIZETÉS

A részvételi díj összegét előreutalással a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány, 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni.

A közlemény rovatba kérjük beírni: Fizio. IV. + a résztvevő neve

FONTOS: Helyszínen történő készpénzes befizetést nem áll módunkban elfogadni.

Befizetési határidő: 2017. január 20.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ dolgozói részére a rendezvény ingyenes.

A rendvédelmi dolgozók, a Vám és pénzügyőrség hivatásos dolgozói részére kedvezményes 6000 forintot kell fizetni. Orvosok számára a pontjóváírási díjat (500 forint) azonban be kell fizetni a fenti számlaszámra.

A PONTELBÍRÁLÁS MEGTÖRTÉNT

Orvosok részére 21 pont, szakdolgozók részére 12 pont biztosítható.

JELENTKEZÉS

A jelentkezési lap letölthető innen >>

Felhívom az orvos Kollégák, a szakdolgozók és minden jelentkező figyelmét, hogy jelentkezésüket a mellékelt jelentkezési lap alapján rögzítjük.

Jelentkezését 2017. január 20-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

További információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívjon minket a 465-18-00/72915-ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között).

Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:

Prof. dr. Sandra Sándor nyá. o. ezredes
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
rendelésvezető főorvos nevében Kovács Zsuzsa ka.
Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés szolgálatvezető HM 72-175