• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
 • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
 • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
 • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
 • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
 • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Európai Neurofiziológiai kongresszus (angol nyelvű)

Készült: 2017. február 17. péntek Módosítás: 2017. február 17. péntek

Szeretnénk felhívni a figyelmetek a következő kongresszusra : Klinikai Neurofiziológiai (ECCN2017) európai kongresszus Budapesten.

Kedves Kollégák!


A következő Klinikai Neurofiziológiai (ECCN2017) európai kongresszus Budapesten kerül megrendezésre 2017. augusztus 30. - 2017. szeptember 2. között.

Ez az első alkalom az ECCN történelmében, hogy lesz klinikai neurofiziológiai asszisztensi szekció is.

Várjuk a klinikai elektrofiziológiai asszisztensek, klinikai neurofiziológiai asszisztensek, szemész, audiológus asszisztensek, gyógytornászok, fizioterápia területén dolgozók előadásait és a jelentkezéseket a továbbképzésre Magyarországról és szerte a nagyvilágból.

A kongresszus asszisztens szekciójában a következő témában várjuk az előadásokat:

 1. Az európai neurofiziológiai asszisztensek helye az egészségügy hierarchiájában,
 2. Az asszisztens oktatás kezdete, alakulása Magyarországon és Európa szerte,-
 3. Az asszisztensi kompetencia a mindennapos beteg ellátásban Európa szerte,
 4. A neurofiziológiai, a szemészeti elektrofiziológia és a fülészeti elektrofiziológia vizsgálatok kapcsolódása. (AEP- VEP vizsgálatok előtti szemészeti és fülészeti elektrofiziológia szükségessége.)
 5. A neuronfiziológiai kórképek és a modern terápiás lehetőségek. (Fizioterápia és gyógytorna.)
 6. Varia


Az előadások kivonatát angol nyelven, 2017. március 31-ig
kérjük eljuttatni az alábbi címre:
http://www.eccn2017.com/assistants-technicians.php

Absztrakt határidő: 2017. március 19. (Abstract deadline: 19 March 2017)

Ha segítségre van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott email címeken (If you need help, please write to): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kongresszussal kapcsolatos információ megtalálható (More information here): a www.eeg-emg.hu és www.eccn2017.com honlapokon.

A kongresszus meghívója letölthető innen: