• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

"Kisugárzó fájdalmak kezelése masszázzsal és lágy lézer készülékkel" című szabadon választható továbbképzés

Készült: 2017. február 17. péntek Módosítás: 2017. február 17. péntek

Trigger - Pont Terápia -  Kisugárzó fájdalmak kezelése masszázzsal és lágy lézer készülékkel című szabadon választható továbbképzés.

Trigger - Pont Terápia -  Kisugárzó fájdalmak kezelése masszázzsal és lágy lézer készülékkel című szabadon választható továbbképzés

Fantázianeve: TriggerMassage Specialista

Időpontja: 2017. március 24-26.
Tervezett időtartama: 9.00-17.00 óráig (3x8 óra)
Helyszíne: Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ, 1056 Budapest, Váci utca 47.

Pontértéke: 13 pont

Oktatói:

  • Csíky Ferenc, gyógymasszőr, vezető oktató
  • dr. Lukács István, TM Specialista, akupunktúrás orvos

Kapcsolattartója: Oláh Gergely, mobil: +36 20 400 5550

A tanfolyam részvételi díja (jelentkezési határidő: március 23.):

  • előjelentkezéses áron: 110.000 Ft
  • normál, teljes áron: 130.000 Ft


Meghívó és jelentkezési lap


A 3 napos kurzus keretén belül megismerkedünk a triggerpont terápia elméleti és gyakorlati alapjaival, valamint azzal, hogyan tanítsuk be a pácienseknek a TriggerMassage öngyógyítást.

Feszültségoldás a triggerpontokban

A trigger-masszázs, avagy a trigger-pont terápia a kisugárzó mozgásszervi fájdalmak csökkentésére és megszüntetésére kifejlesztett technika.

Segítségével megőrizhető az egészség, növelhető a sportteljesítmény, csökkenthetőek és akár meg is szüntethetőek az akut és a krónikus, tipikusan “kisugárzó” jellegű izom- és ízületi fájdalmak is.

A trigger-pontok apró, vagy akár nagyobb csomók formájában jelennek meg az izompólyában, és kisugárzó fájdalmat okoznak az izmokban, ízületekben. Ha az ilyen jellegű fájdalmakat más módszerrel kezeljük, az tapasztalható, hogy a tünetek bizonyos idő után mindig visszatérnek.

Megfelelő ismerettel és gyakorlattal könnyedén megtalálhatóak a tüneteket okozó trigger-pontok. Feloldva a bennük felgyülemlett feszültséget az izom és az izompólya visszanyeri egészséges rugalmasságát, javul az anyagcsere, és csökken, vagy megszűnik a fájdalom, akár már az első kezelés után. További részletek >>