• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

"Lézerterápia 2017." továbbképzés

Készült: 2017. március 03. péntek Módosítás: 2017. március 03. péntek

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés szervezésében „LÉZERTERÁPIA 2017.” címmel továbbképzés kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk.

Tisztelt Érdeklődő!
Kedves Kolléga, Kolléganő!


Értesítem, hogy 2017. március 30 és április 1 között a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés szervezésében „LÉZERTERÁPIA 2017.” címmel továbbképzés kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk.

A tanfolyam tematikáját a mellékletben találhatja meg, letölthető innen >>

RÉSZVÉTELI DÍJ, JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

Részvételi díj: orvosoknak 20.000 Ft, szakdolgozóknak: 10.000 Ft

A részvételi díj összegét előreutalással:
Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni.
A közlemény rovatba kérjük beírni: Lézer2017. + a résztvevő neve

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. március 28.

Helyszínen történő készpénzes befizetést nem áll módunkban elfogadni.

FONTOS TUDNIVALÓK

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ dolgozói részére a rendezvény ingyenes.  A rendvédelmi dolgozók, a Vám és pénzügyőrség hivatásos dolgozói részére kedvezményes 6.000 forintot kell fizetni.

Orvosok számára, akiknek ingyenes vagy kedvezményes díjat kell fizetni, a pontjóváírási díjat (500 forint) azonban be kell fizetni a fenti számlaszámra.

A PONTELBÍRÁLÁS MEGTÖRTÉNT

Orvosok részére 20 pont, szakdolgozók részére 10 pont biztosítható.

JELENTKEZÉS

Felhívom az orvos Kollégák, a szakdolgozók és minden jelentkező figyelmét, hogy jelentkezésüket a mellékelt jelentkezési lap alapján rögzítjük.

A jelentkezési lap letölthető innen >>

Jelentkezését 2017. március 28-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

További információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívjon minket a 465-18-00/72915 –ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között).

Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:

Prof. dr. Sandra Sándor
nyá. o. ezredes
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés

rendelésvezető főorvos nevében
Kovács Zsuzsanna
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés szolgálatvezető