Milliméteres hullámterápia program

Készült: 2017. április 05. szerda Módosítás: 2017. április 06. csütörtök

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a milliméteres hullámterápiát, mint újkeletű fizioterápiás módszert és egy ehhez kapcsolódó szakmai napot. A felhasználási területe közül néhányat említve: urológia, nőgyógyászat, gyermekgyógyászat.

MILLIMÉTERES HULLÁMTERÁPIA - az újkeletű fizioterápiás módszer

Az 1960-as években külföldön kezdődött és azóta is folyó kutatások azt bizonyították, hogy az élő szervezetekben megtalálható milliméteres hullámokat (1-10 mm) eszköz által imitálva (az egészséges sejt rezgésével analóg milliméteres hullámok tartományában található biojelekkel) korrekciós hatást tudunk gyakorolni a szervezetre.

MILLIMÉTERES HULLÁMTERÁPIA - az újkeletű fizioterápiás módszer

 A milliméteres terápia módszere a meghatározott frekvenciájú extrém magas frekvenciájú hullámoknak
az emberi szervezetre gyakorolt szabályozó hatásain nyugszik, és viszonylag újkeletű fizioterápiás módszernek számít.

A módszer alkalmazása:


A milliméteres hullámterápia képes megnövelni a szervezet potenciálját a működése során előforduló zavarok kiküszöböléséhez. A Triomed készülék alacsony intenzitású (10mW/cm2) extrém magas frekvencia és infravörös (IV) elektromágneses sugárzás alkalmazásával a bőrfelületen keresztül hat. A készülékben alkalmazott BioTrEM-technológia (Az Elektromágneses Jel Biológiailag Irányított Transzdukciója) segítségével folyamatos kommunikáció zajlik a készülék és a kezelt személy között. A technológía alkalmazása segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, segíthet csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, mellékhatásait a gyógyszert rosszul tűrő betegeknél. A készülék alkalmazható egészségügyi intézményekben, illetve otthoni körülmények között is.

A milliméteres terápia módszere a meghatározott frekvenciájú extrém magas frekvenciájú hullámoknak az emberi szervezetre gyakorolt szabályozó hatásain nyugszik, és viszonylag újkeletű fizioterápiás módszernek számít.

Felhasználási területei közül csak néhányat említve, az urológia, neurológia, gyermekgyógyászat, nőgyógyászat, sportorvoslás területei.

A megadott linken bővebben olvashat a külföldi kutatásokról, eredményekről, ide kattintva >>

1974 óta a volt Szovjetunió fizioterápiás egységeinek alap felszereléséhez tartozik ez a terápiás lehetőség. Ötvözi a keleti és nyugati orvoslás speciális lehetőségeit, melyet a nyugati országok számára Szinyickij szentpétervári orvosprofesszor adaptált, aki előadásával megtiszteli rendezvényünket.

A Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés 3 éve rendelkezik ezzel a készülékkel. Naponta győződünk meg a terápia eredményessége felől.

JELENTKEZÉS, PROGRAM

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az újkeletű terápiás lehetőség, a jelentkezési lap kitöltésével / visszaküldésével és a részvételi díj előreutalásával (kivéve, akiket a FONTOS INFORMÁCIÓK pont alatt megadtunk) biztosíthatja részvételét a szakmai napon.

MILLIMÉTERES HULLÁMTERÁPIA SZAKMAI NAP

Ideje: 2017.04.22. (szombat)
Helye: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, 1134. Bp. Róbert K. krt. 44., Kék terem
Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. április 20.


RÉSZVÉTELI DÍJ, UTALÁSI ADATOK

Részvételi díj: 8.000 Ft

A részvételi díj összegét előreutalással a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány: 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni.
A közlemény rovatba kérjük beírni: MM + a résztvevő neve

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. április 20.

Helyszínen történő készpénzes befizetést nem áll módunkban elfogadni.

FONTOS INFORMÁCIÓK

A jelentkezési lapon, kérem, jelölje, ha a számlát előre kéri.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ dolgozói részére a rendezvény ingyenes. A rendvédelmi dolgozók, a Vám és pénzügyőrség hivatásos dolgozói részére kedvezményes 4.000 forintot kell fizetni.

Orvosok számára, akiknek ingyenes vagy kedvezményes díjat kell fizetni, a pontjóváírási díjat (500 forint) azonban be kell fizetni a fenti számlaszámra. Az orvos kollégákat kérem, az oftex-en is jelentkezzenek a képzésre!

Jelentkezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk vagy hívjon minket a 465-18-00/72915 –ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között).

Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:

Prof. dr. Sandra Sándor
nyá. o. ezredes MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
rendelésvezető főorvos nevében

Kovács Zsuzsanna
Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
szolgálatvezető

A milliméteres hullámról bővebben:

Forrás: A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából