• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

"Kombinált kezelési lehetőségek az elektroterápiában"c. pécsi továbbképzés rövid ismertető

Készült: 2017. április 21. péntek Módosítás: 2017. április 21. péntek

Szeretnénk közreadni egy rövid beszámolót a Pécsen lezajlott "Kombinált kezelési lehetőségek az elektroterápiában" című továbbképzésünkről.

Kedves Kolléganők, Kollégák!

2017. április 08-án Pécsen megrendezésre került "Kombinált kezelési lehetőségek az elektroterápiában" című továbbképzésünk nagy sikert aratott a hallgatóság körében.

Lénárt Miklósné Csöre, Almási Barnabásné Marika előadásai meggyőzték a fizioterápiás asszisztenseket, hogy miért is jó és hasznos a kombinált kezelések alkalmazása. Az elméleti tudás elsajátítása után, a délutáni órákban a Trigger pont megkeresése Ultrahanggal+kétpólusú középfrekvenciával gyakorlása, majd a kezelések kivitelezése, technikai megoldásainak gyakorlása következett.

Pécs, Uránvárosi Rendelőintézet

Pécs, Uránvárosi Rendelőintézet, itt tartottuk a továbbképzést
Forrás: http://www.pecsi-hirhatar.hu/hirek/egeszsegfejlesztesi-program-pecsett

A program befejezése a kitöltött teszt lapok begyűjtésével és a részvételt igazoló lapok kiosztásával zárult.

Reméljük betegeink körében is ilyen sikerrel tudjuk majd alkalmazni a kombinált kezelések különböző formáit, ahogy azt a gyakorlás során végeztük. A továbbképzés képei elérhetőek a galériában >>

Pécs, 2017. április 11.

Üdvözlettel:
Zsoldiné Túri Edit
fizioterápiás szakasszisztens