• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

"Lökéshullám terápia 2017." továbbképző program

Készült: 2017. augusztus 25. péntek Módosítás: 2017. augusztus 25. péntek

Újra indul egy továbbképző program a „LÖKÉSHULLÁM TERÁPIA 2017.” címmel, melyet most nem egyesületünk, hanem a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia, Fizioterápia szakrendelés és a BTL Magyarország KFT. szervez 2017. október 6-án. Szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt a továbbképzésre.


Kedves Kolléga/ Kolléganő!


Értesítem, hogy 2017. október 6-án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés és a BTL Magyarország KFT.szervezésében „LÖKÉSHULLÁM TERÁPIA 2017.” címmel továbbképzés kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk.

Időpont: 2017. október 6.
Helye: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ,
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44., Kék előadóterem

TEMATIKA, JELENTKEZÉS

A tanfolyam tematikáját a https://drive.google.com/open?id=0B0JAdx40MIRzS1RBLUk0bmRqbXM, a jelentkezési lapot https://drive.google.com/open?id=0B0JAdx40MIRzaklfZU5qZXIxRHc találja meg.

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: orvosoknak 10.000 Ft, szakdolgozóknak: 8.000 Ft.
  • A Honvédkórház dolgozói részére a rendezvény ingyenes.
  • A hon- és rendvédelmi dolgozók, a Vám és pénzügyőrség hivatásos dolgozói részére kedvezményes orvosoknak: 6000 forintot, szakdolgozóknak 4000 forintot kell fizetni.
  • Orvosok számára a pontjóváírási díjat (500 forint) be kell fizetni a fenti számlaszámra, nem fizetés esetén a pontjóváírás nem történik meg.


UTALÁSI ADATOK/SZÁMLAIGÉNY

A részvételi díj összegét előreutalással a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni.

A közlemény rovatba kérjük beírni: Lökés2017. +a résztvevő neve.

Helyszínen történő készpénzes befizetést nem áll módunkban elfogadni. A jelentkezési lap kitöltésekor, amennyiben számlaigénye van és ezt nem jelzi, csak utólag áll módunkban kiállítani.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. szeptember 30.

A határidő lejárta után érkezett jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni!

KÉPZÉS UTÁNI PONTOK

A tavalyi évben megrendezett képzésen orvosok részére 7 pont, szakdolgozók részére 17 pont volt biztosítható.

Felhívom az orvos Kollégák, a szakdolgozók és minden jelentkező figyelmét, hogy jelentkezésüket a mellékelt jelentkezési lap alapján rögzítjük.

JELENTKEZÉS KÜLDÉSE

Jelentkezését 2017. szeptember 30 -ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

További információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívjon minket a 465-18-00/72915 -ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között).

Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:

Prof. dr. Sandra Sándor nyá. o. ezredes
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
rendelésvezető főorvos nevében

Kovács Zsuzsanna
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
szolgálatvezető