• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

„MAGNEVIT” c. kreditpontos továbbképzés

Készült: 2017. október 28. szombat Módosítás: 2017. október 28. szombat

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a következő továbbképzést. 2017. november 6-án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés „MAGNEVIT” címmel kreditpont gyűjtésére is alkalmas továbbképzést tart.

Tisztelt Érdeklődő!
Kedves Kolléga, Kolléganő!


ÚJABB PONTGYŰJTÉSI LEHETŐSÉG!

2017. november 6-án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés szervezésében „MAGNEVIT” címmel kreditpont gyűjtésére is alkalmas továbbképzést tart, melyre szeretettel várjuk.

Szabadon választható pont orvosoknak: 7 pont (1. fiziotherápia | 2. rehabilitációs medicina | 3. reumatológia szakmáknál elszámolható) szakdolgozóknak 4 pont.

TEMATIKA/JELENTKEZÉSI LAP

A tanfolyam tematikája: https://drive.google.com/file/d/0B0JAdx40MIRzSUVwem04QmZkeFE/view?usp=sharing
Jelentkezési lap: https://drive.google.com/file/d/0B0JAdx40MIRzMDR5c1haWW1KcVU/view?usp=sharing

Felhívom az orvos Kollégák, a szakdolgozók és minden jelentkező figyelmét, hogy jelentkezésüket a mellékelt jelentkezési lap alapján rögzítjük.

RÉSZVÉTELI DÍJ/UTALÁSI ADATOK

Részvételi díj: orvosoknak 8.000 Ft, szakdolgozóknak és érdeklődőknek: 4.000 Ft.

A Honvédkórház dolgozói részére a rendezvény ingyenes.

A hon- és rendvédelmi dolgozók, a Vám és pénzügyőrség hivatásos dolgozói részére jelképes orvosoknak: 3000 forintot, szakdolgozóknak 1000 forintot kell fizetni. Orvosok számára a pontjóváírási díjat (500 forint) be kell fizetni a fenti számlaszámra, nem fizetés esetén a pontjóváírás nem történik meg.

A részvételi díj összegét előreutalással a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni.

A közlemény rovatba kérjük beírni: MAGNE2017. +a résztvevő neve.

Helyszínen történő készpénzes befizetést nem áll módunkban elfogadni.

Számla igény esetén a számla kiállítása a befizetést követően postán vagy a helyszínen tudja megkapni.

JELENTKEZÉSI/BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. október 30.

Jelentkezését 2017. október 30-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

A határidő lejárta után érkezett jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

További információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívjon minket a 465-18-00/72915 –ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között).

Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:

Prof. dr. Sandra Sándor nyá. o. ezredes
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
rendelésvezető főorvos nevében

Kovács Zsuzsanna
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
szolgálatvezető