• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

„Korszerű lehetőségek a fizioterápiában V.” pontszerző tanfolyam

Készült: 2018. január 10. szerda Módosítás: 2018. január 10. szerda

Az MH EK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés és a Hévízi Rehabilitációs Intézet pontszerző tanfolyamot tart 2018. január 26–27-én „Korszerű lehetőségek a fizioterápiában V.” címmel, melyre szeretettel várjuk.

„Korszerű lehetőségek a fizioterápiában V.”
Helyszín: HRI 8380. Hévíz, Kossuth L. u 7/a.
Időpont: 2018. január 26-27.


A rendezvény költsége: 35.000 Ft, ami tartalmazza a regisztrációs díjat és a szállás és étkezés költségét.

A szállás és étkezés az előadások helyszínén megoldottak.

A rendezvény költségeit előreutalással a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni.
A közlemény rovatba kérjük beírni: Fizio. V. + a résztvevő neve.

Jelentkezési lap a tanfolyamra >>

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy nem áll módunkban jelentkezését elfogadni, amennyiben a költségek 2018. január 20-ig nem érkeznek meg az alapítvány számlájára!

Helyszínen történő készpénzes befizetésre nincs lehetőség!

A továbbképzés akkreditált pont étéke:

- ORVOSOK részére 10 pont
célcsoport: 1. bőrgyógyászat, 2. egészségbiztosítás, 3. fiziotherápia, 4. foglalkozásegészségügy, 5. háziorvostan, 6. kardiológia, 7. klinikai onkológia, 8. klinikai szakpszichológus, 9. ortopédia, 10. ortopédia és traumatológia, 11. orvos (szakirányú szakképesítés nélkül), 12. orvosi rehabilitáció (belgyógyászat), 13. radiológia, 14. rehabilitációs medicina, 15. reumatológia, 16. szülészet-nőgyógyászat, 17. társadalomorvostan (ált.orv.), 18. traumatológia

- SZAKDOLGOZÓK részére 18 pont
célcsoport: 1. felnőtt ápolás és gondozás szakmacsoport, 9. mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoport, 14. egészségügyi menedzsment szakmacsoport, 15. rehabilitációs és életvezetést támogató szakmacsoport, 17. természetgyógyászat szakmacsoport

Jelentkezését 2018. január 20-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

Számlázással kapcsolatos bővebb információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető!

További információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívjon minket a 465-18-00/72915 -ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között).

Letölthető dokumentumok:


Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
Prof. dr. Sandra Sándor nyá. o. ezredes
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
rendelésvezető főorvos nevében

Kovács Zsuzsanna
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
szolgálatvezető