• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Anyagok a fizioterápiás asszisztens képzéssel kapcsolatosan

Készült: 2018. február 14. szerda Módosítás: 2018. február 14. szerda

Egyesületünket sokan keresik meg olyan kérdésekkel, melyek a szakmai képesítések értékelésével, értelmezésével kapcsolatosak.

A 2016-ban (újra) megfogalmazott szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló rendeletnek a honlapunkon való megjelentetésével szeretnénk kicsit segíteni minden érdeklődőnek ebben.

27/2016. (IX. 16.) EMMI rendelet az emberi erőforrások minisztere ágazatába tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről >>

A Szakmai vizsgakövetelményekről szóló anyag itt (is) olvasható http://ofi.hu/szakmai-vizsgakovetelmenyek >>

És lerövidítve, csak a fizioterápiás asszisztensi képzéssel kapcsolatos tartalom pedig, ennek a file-nek a megnyitásával látható, az eddigi szakképesítések tekintetében megszerzett jogosultságok megfeleltetésével együtt (2003-ig visszatekintve.

D.P., fizikoter.assz. és eü-i szakoktató