• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Kiegészítő terápiák a mozgás- és a fizioterápia szakterületén

Készült: 2018. február 19. hétfő Módosítás: 2018. február 19. hétfő

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a következő szabadon választható továbbképzést, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Gyógymasszőrként, sportmasszőrként, fürdősmasszőrként, fizioterápiás asszisztensként, szakasszisztensként, dolgozol?

Kiegészítő terápiák a mozgás- és a fizioterápia szakterületén

Várunk szeretettel a 16 kreditpontot érő, szabadon választható továbbképzésünkre, ahol elsajátíthatod a mozgás- és fizioterápia szakterületéhez kapcsolódó kiegészítő terápiákat, relaxációs és masszázs technikákat, és beiktathatod a hétköznapi rutin tevékenységek közé, mint az egészségmegőrzés egyik lehetséges módszerét.

Tervezett időpont: 2018. március 9.
Jelentkezési határidő: 2018. március 6.
Helyszín: 1056 Budapest, Váci utca 47.

Részvételi díj: 9 000 Ft

A továbbképzés PROGRAMJA és további részletek: https://business.facebook.com/events/336887636793559/

Jelentkezés: http://www.pannonkincstar.hu/egyeb-kepzesek/egeszsegugyi-tovabbkepzesek/kiegeszito-terapiak-a-mozgas-es-fizioterapia-szakteruleten

Forrás: https://business.facebook.com/events/336887636793559/