Korszerű lehetőségek a fizioterápiában VI. továbbképzés

Készült: 2018. december 08. szombat Módosítás: 2018. december 10. hétfő

Kedves Kolléganők, Kollégák! A Honvéd Kórház szervezői, szeretettel várnak minden érdeklődőt, jövő évi továbbképző programjukra, melynek részletei, itt olvashatóak.

Kedves Kolléga, Kolléganő!

2019. január 25-26 -án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Hévízi Rehabilitációs Intézetében (Hévíz, Kossuth L. utca 7/a) hatodik alkalommal „Korszerű lehetőségek a fizioterápiában VI.” címmel az MH EK Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés és a HRI szervezésében szabadon választható továbbképzés kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk.

A tanfolyam tematikáját/programját: Program Hévíz 2019.pdf

A jelentkezési lapot: https://drive.google.com/open?id=1Pj6ASMJflLX2xEYgfEGXbKt3QePcUFSE találhatja meg.

A rendezvény költsége: 35.000 Ft, mely tartalmazza a regisztrációs díjat, a szállás (2 ágyas szobákban történik, 1 ágyas szobák csak korlátozott számban igényelhetőek) és étkezés költségét is (péntek ebéd, vacsora, szombat reggeli, ebéd).

A rendezvény költségeit előreutalással a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni.
A közlemény rovatba kérjük beírni: Fizio. VI. +a résztvevő neve.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy nem áll módunkban jelentkezését elfogadni, amennyiben a költségek 2018. december 20-ig nem érkeznek meg az alapítvány számlájára!

Helyszínen történő készpénzes befizetésre nincs lehetőség!

A pontelbírálás szakdolgozók és orvosok számára is folyamatban van.

Felhívom az orvos Kollégák, a szakdolgozók és minden jelentkező figyelmét, hogy jelentkezésüket a https://drive.google.com/open?id=1Pj6ASMJflLX2xEYgfEGXbKt3QePcUFSE található jelentkezési lap visszaküldése alapján rögzítjük.

Jelentkezését 2018. december 20-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

Számlázással kapcsolatos bővebb információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető!

További információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívjon minket a 465-18-00/72915 –ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között). Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:

Prof. dr. Sandra Sándor nyá. o. ezredes
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
rendelésvezető főorvos nevében

Kovács Zsuzsanna
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
szolgálatvezető