• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

MESZK oklevéllel jutalmazott Ács Józsefné Ildikó

Készült: 2018. december 30. vasárnap Módosítás: 2018. december 30. vasárnap

Szeretnénk bemutatni nektek a MESZK oklevéllel jutalmazott Ács Józsefné Ildikó kolléganőnket és megosztani veletek az alábbi információkat róla.

Az OORI-ban dolgozó kolléganőt szeretnénk bemutatni minden kolléganőnek, munkatársnak, honlapot látogatónak.

Ildikó fizioterápiás szakasszisztensként dolgozik a rehabilitációs intézetben, de amikor megismertem, akkor még a MÁV kórházban dolgozott (ez körülbelül 20 éve volt). Nagyon sokat találkoztunk, egyesületünk és más szakmaterület kongresszusán, ahol Ő gyakran előadóként is szerepelt, és még többször továbbképzéseken és egyéb szakmai rendezvényeken.

Munkáját kimagasló eredménnyel, határtalan lelkesedéssel végzi töretlenül évek-évtizedek óta.

Ács Józsefné Ildikó

Ezt a munkáját díjazta a MESZK elismerő oklevéllel.

Ács Józsefné Ildikó MESZK elismerő oklevél

S hogy az átlagból magasan kiemelkedve teszi a munkáját, azt pedig igazolja a rendszeres tanulás, szakmai és személyiségfejlesztés, melyet igazol az önéletrajzában felsorolt képzések listája. Ildikó önéletrajza megtekinthető ide kattintva >>

Gratulálunk Ildikónak és kívánunk további sikeres munkát és ehhez nagyon jó egészséget.

Ildikónak a munkához való hozzáállását megerősítendően, találtam egy mondatban megfogalmazott gondolatot a sikeres munkáról: "A sikeres munka alkotóelemei: képzés és tapasztalat az adott témában, jó általános intelligencia és képesség, képesség a magas szintű affinitásra, képesség a realitás elviselésére, valamint képesség arra, hogy kommunikáljunk és gondolatokat fogadjunk be." - Lafayette Ron H

Budapest, 2018. december

Duhaj Piroska
fizikoter.assz., eü-i szakoktató