• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Köszönet

Készült: 2019. június 04. kedd Módosítás: 2019. június 06. csütörtök

A FIZIOTERÁPIÁS SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETÉNEK leköszönt elnökeként szeretném megköszönni minden tagnak, kollégának, támogatónak az Egyesületünket segítő munkáját.

Kedves kollégák!


A FIZIOTERÁPIÁS SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETÉNEK leköszönt elnökeként szeretném megköszönni minden tagnak, kollégának, támogatónak az Egyesületünket segítő munkáját.

Kiemeit köszönetet szeretnék mondani Duhaj Piroskának, akinek köszönhetjük Egyesületünket, továbbá Bánki Éva gazdasági vezetőnknek, aki nagy szaktudással és szigorral kezelte szervezetünk működését.

Almási Barnabásnénak aki minden helyzetben mellettem állt és jobbkezemként segítette munkámat minden körülmények között, valamint neki köszönhetjük azt a sok kirándulást, amiben részt vehettünk belföldön és külföldön egyaránt.

Zsoldiné Túri Edit alelnöknek, aki mindíg kapható volt mindenre, ha segíteni kellett bármilyen szervezésben. Horváthné Keszi Helgának, aki Zsoldiné munkáját erősítette.

Pörgye Katalinnak, aki először fizioterápiás asszisztensként, később egészségügyi szakoktató és gyógytornászként is mellettünk állt.

Egyben szeretnék gratulálni az új vezetőségnek.

Elnökként Zsoldiné Túri Editnek
Alelnökként Hartai Nikolettának

Vezetőségi tagokként:

  • Antal Tamásnak
  • Horváthné Keszi Helgának
  • Kovácsné Gaál Anettnek


Kívánok mindenkinek eredményes együttműködést és sok szakmai sikert.

Lénárt Miklósné vagy egyszerűen CsöreKedves Csöre! Fiziósok Csöréje!

Köszönjük azt a sok munkád, amit a FiSzE elnökeként, TANÍTÓMESTERÜNKKÉNT tettél a fiziósokért. Feledhetetlen órák a szakasszisztensi képzések során, mely nélküled nem jött volna létre.

Munkád szeretete, vidámságod, emberi szereteted, segítő szándékod példaértékű mindannyiunk részére.

Megvalósulatlan terved "Fizioterápiás asszisztens képzés felsőfokon" a jövő nemzedék feladata lesz.

Kívánunk további munkádhoz, terveid megvalósításához jó egészséget!

Zsoldiné Túri Edit