• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

54 725 03 Fizioterápiás asszisztens képzés

Készült: 2019. augusztus 04. vasárnap Módosítás: 2019. augusztus 04. vasárnap

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a Kanizsay Dorottya Katolikus Középiskola szervezésében indul 54 725 03 Fizioterápiás asszisztens képzés.

A Kanizsay Dorottya Katolikus Középiskola szervezésében induló 54 725 03 Fizioterápiás asszisztens képzés RÉSZLETEI

Képzési információk:

A fizioterápiás asszisztens a fizioterápiás csapat tagjaként, szakmáját hivatásszerűen gyakorolja a megfelelő elméleti tudás birtokában. Szakmai ismereteit folyamatosan bővíti és az új ismereteket a szakmaterületen alkalmazni tudja. Megfelelő kapcsolat-teremtő képességgel rendelkezik és betartja az etikai normákat. Önállóan ellátja a prevenciós, rekreációs, rehabilitációs területen a fizioterápiás asszisztensi szakmai feladatokat, a szakorvos, vagy gyógytornász utasítása alapján; a kezelési ellenjavallatok és technikai meghibásodásokat felismeri, és azok elhárítását megoldja.

2 éves, iskolarendszerű képzés

Képzési idő: 2 év
Munkarend: nappali és esti tagozat

A képzés ingyenes első és második szakma megszerzése esetén, de a második szakképesítés már csak esti tagozaton szerezhető meg.

A tanulók felvételének feltétele:

  • érettségi bizonyítvány
  • egészségügyi alkalmasság
  •  a jelentkezés életkori határa nappali tagozatra 25. életév (ha 2019. december 31-ig nem tölti be)


A képzés során pályázható „Ápoló leszek ösztöndíj”.

Az ösztöndíj keretein belüli juttatás:

a képzés teljes idejére havi nettó 40.000 Ft, ha állami közszolgáltatónál helyezkedik el. Részletek az iskola honlapján.

A TELJES ANYAG A KÉPZÉSRŐL LETÖLTHETŐ INNEN >>

Információ:

Tel: (+361) 353 6514/123 vagy 113, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.