54 725 03 Fizioterápiás asszisztens képzés

Készült: 2019. augusztus 04. vasárnap Módosítás: 2019. augusztus 04. vasárnap

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a Kanizsay Dorottya Katolikus Középiskola szervezésében indul 54 725 03 Fizioterápiás asszisztens képzés.

A Kanizsay Dorottya Katolikus Középiskola szervezésében induló 54 725 03 Fizioterápiás asszisztens képzés RÉSZLETEI

Képzési információk:

A fizioterápiás asszisztens a fizioterápiás csapat tagjaként, szakmáját hivatásszerűen gyakorolja a megfelelő elméleti tudás birtokában. Szakmai ismereteit folyamatosan bővíti és az új ismereteket a szakmaterületen alkalmazni tudja. Megfelelő kapcsolat-teremtő képességgel rendelkezik és betartja az etikai normákat. Önállóan ellátja a prevenciós, rekreációs, rehabilitációs területen a fizioterápiás asszisztensi szakmai feladatokat, a szakorvos, vagy gyógytornász utasítása alapján; a kezelési ellenjavallatok és technikai meghibásodásokat felismeri, és azok elhárítását megoldja.

2 éves, iskolarendszerű képzés

Képzési idő: 2 év
Munkarend: nappali és esti tagozat

A képzés ingyenes első és második szakma megszerzése esetén, de a második szakképesítés már csak esti tagozaton szerezhető meg.

A tanulók felvételének feltétele:


A képzés során pályázható „Ápoló leszek ösztöndíj”.

Az ösztöndíj keretein belüli juttatás:

a képzés teljes idejére havi nettó 40.000 Ft, ha állami közszolgáltatónál helyezkedik el. Részletek az iskola honlapján.

A TELJES ANYAG A KÉPZÉSRŐL LETÖLTHETŐ INNEN >>

Információ:

Tel: (+361) 353 6514/123 vagy 113, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.