• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Hévíz 2020 szabadon választható továbbképzés

Készült: 2019. december 30. hétfő Módosítás: 2019. december 30. hétfő

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a következő szabadon választható továbbképzést „Korszerű lehetőségek a fizioterápiában VII.” címmel.

Kedves Kolléga, Kolléganő!

2020. január 31-február 1 -én a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Hévízi Rehabilitációs Intézetében (Hévíz, Kossuth L. utca 7/a) hetedik alkalommal „Korszerű lehetőségek a fizioterápiában VII.” címmel az MH EK Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés és a HRI szervezésében, szabadon választható továbbképzés kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk.

A tanfolyam tematikáját és a jelentkezési lapot a http://www.honvedkorhaz.hu/cikk/1907 címen találja.

A rendezvény költsége: 40000 Ft, amely tartalmazza a regisztrációs díjat, a szállás (2 ágyas szobákban történik, 1 ágyas szobák csak korlátozott számban igényelhetőek) és étkezés költségét is (péntek ebéd, vacsora, szombat reggeli, ebéd).

  • A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ dolgozói részére a rendezvény ingyenes.
  • A hon- és rendvédelmi dolgozók, a Vám és pénzügyőrség dolgozói részére kedvezményes 25000 forintot kell fizetni.
  • Külsős résztvevő számára, amennyiben étkezést vagy szállást nem igényel: 25000 forint fizetendő, melyet a jelentkezési lapon is kérünk feltüntetni.
  • Kísérő* számára minden esetben: 25000 forint fizetendő.

(* Kísérő= nem pontgyűjtő)

A rendezvény költségeit előreutalással a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni. A közlemény rovatba kérjük beírni: Fizio. VII. +a résztvevő neve.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy nem áll módunkban jelentkezését elfogadni, amennyiben a költségek 2020. január 8-ig nem érkeznek meg az alapítvány számlájára!

Helyszínen történő készpénzes befizetésre nincs lehetőség!

A pontelbírálás szakdolgozók és orvosok számára is folyamatban van.

Felhívom az orvos Kollégák, a szakdolgozók és minden jelentkező figyelmét, hogy jelentkezésüket a honvedkorhaz.hu/cikk/1907 található jelentkezési lap visszaküldése alapján rögzítjük.

Jelentkezését 2020. január 8-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

Pénteken (2020. január 31) a szakmai napot követően, körülbelül 1 órás városnéző sétát tervezünk, idegenvezetéssel. Amennyiben részt kíván venni, kérem a jelentkezési lapon is jelezze ezt. A szervezett sétát minimum 20 fő jelentkezése/részvétele esetén rendezzük meg.

Számlázással kapcsolatos bővebb információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06/30-828-1021 –es telefonszámon kérhető!

További információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívjon minket a 465-18-00/72915 –ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között).

Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
Prof. dr. Sandra Sándor nyá. o. ezredes
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
rendelésvezető főorvos nevében

Kovács Zsuzsanna
Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
szolgálatvezető HM 72-175