• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Az elektroterápia gyakorlati kézikönyve

Készült: 2015. július 21. kedd

Elsősorban gyógytornászoknak és gyógytornász hallgatóknak ajánljuk, de hasznos lehet mindenkinek aki az elektroterápia iránt érdeklődik.

Bővebben ...

Fizioterápia az egészségturizmusban - oktatási segédlet

Készült: 2013. július 24. szerda

Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a "Fizioterápia az egészségturizmusban - oktatási segédlet"-et, amely a Szent István Egyetem Egészségtudományi és Környezetegészségügyi Intézete kiadásában jelent meg.

Bővebben ...

Elméleti és gyakorlati fizioterápia c. könyv

Készült: 2013. március 28. csütörtök

Kiadónk (a KÁDIX Kiadó) 3 éve jelentette meg Diricziné Barna Gyöngyi: Elméleti és gyakorlati fizioterápia c. könyvét. A könyv felépítése követi a fizioterápia hagyományos felosztását, megtalálható benne az elektro-, foto-, mechano-, hidro-, balneo-, termo- és klímaterápia, az inhalációs kezelések, valamint a masszőrképzés számára különösen fontos aromaterápia.

Bővebben ...