• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületének VII. Kongresszusa - Hévíz, Hunguest Hotel Panoráma, 2015. május 22-23.

Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületének VII. Kongresszusa - Hévíz

A kongresszussal kapcsolatos információk, absztrakt beküldési határidők, szállás foglalás, jelentkezés elérhetőek a kongresszusi weboldalon, ide kattintva.

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Kollégák!

Nagy öröm számomra, hogy a Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületének (FISZE) Elnökeként köszönthetem Önöket Társaságunk VII. Kongresszusának szervezési folyamatában. Előző évekhez hasonlóan, most is gyógyfürdő biztosítja a rendezvény helyszínét. Ez a helyszín nem más, mint Hévíz.

Magyarországon már az 1929. évi XVI. törvénycikk II. fejezete kimondta, hogy az ásványvíz "az a víz, amelynek a rendes víztől eltérő összetétele, fizikai tulajdonsága és geológiai eredete van és amely ennek következtében fokozottan üdítő, vagy az emberi szervezet életműködését előmozdító hatású”.

A víz módszeres felhasználása mellett a fizioterápia egyre szélesedő tárháza fokozza hatékonyságát, ami határainkon belül és kívül is vitathatatlanul elterjedt, de nem eléggé. Kongresszusunk témája részben erre kíván rávilágítani, hogy az egészségturizmusban milyen fontos szerepet tölthet be a korszerű fizioterápiás komplex kezelések összehangolt megvalósítása a megelőzési és a gyógyítási folyamatokban.

Felhívom figyelmüket a helyszín különlegességeire, mely sajátságos klímája mellett, gyönyörű környezetben, vendégszerető, jól képzett kollégákkal várják az idelátogatókat.

A helyszín és a szervezőbizottság is garancia arra, hogy sikeres kongresszus elé nézünk. Remélem, hogy Önök kellemesen töltik majd ezeket a napokat itt Hévízen, továbbá, hogy mind a tudományos program, mind a társasági rendezvények során sok értékes gondolatot cserélünk majd egymással.

Üdvözlettel,

Lénárt Miklósné
FISZE elnöke

Kedves Kollégák!

Hévíz második alkalommal adhat helyet a kongresszusnak, bízva abban, hogy méltó módon szolgálja majd a szakmai, szellemi feltöltődést és a csodálatos környezet pedig a lelket simogatva segíti a résztvevőket abban, hogy hivatásukat teljes emberként szolgálhassák.

"Az élet egyik legszebb jutalma,
hogy miközben az ember másokon segít,
egyben önmagán segít."

(Ralph Waldo Emerton)

Ezzel az idézettel kívánok kellemes hévízi itt tartózkodást Mindenkinek:

Csörnyei Mária
A Kongresszus házigazdája

A kongresszussal kapcsolatos információk, absztrakt beküldési határidők, szállás foglalás, jelentkezés elérhetőek a kongresszusi weboldalon, ide kattintva.