XVIII. Országos Járóbeteg Szakellátási és XIII. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia, Balatonfüred, Flamingó Wellness Hotel, 2016. szeptember 14-16., szerda-péntek

XVIII. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia - Balatonfüred, Flamingó Wellness Hotel

A konferencia helye: Flamingó Wellness Hotel**** Balatonfüred, Széchenyi utca 16., www.flamingohotel.hu
A konferencia ideje: 2016. szeptember 14-16., szerda-péntek

Fontos határidők

Előadások bejelentése: 2016. május 30.
Kedvezményes kongresszusi részvételi díj: 2016. július 31.

Tisztelt Résztvevők, Tisztelt Kollégák!

Hagyományainkat megtartva Szövetségeink folytatják működésük megújítását, amelynek mintegy külső megjelenése éves konferenciánk. Egyre jelentősebb elismerést jelentenek a Medicina 2000 és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara előadói díjai is. Megpezsdült a szakmai közélet, mindenki igyekszik a legjobb, a legnagyobb éreklődésre számottevő előadást összeállítani.

Hosszú gondolkodás után konferenciánkat ismét szerda-péntek periódusra szervezzük meg, tudva hogy minden Kedves Résztvevő elvárását úgysem lehet egyszerre kiszolgálni.

Küldetésünk nem változott: továbbra is szeretnénk fórumot biztosítani a járóbeteg szakellátás szabályozói környezetét, intézményi menedzsmentjét és szakmai újdonságait érintő témákban mind szakdolgozói, szakorvosi és intézményvezetői szinteken, demonstrálva, hogy teamként tudunk jól megfelelni a környezet, a változó demográfia és morbiditás keltette kihívásoknak. Célunk továbbá az is, hogy konferenciáink előadásai a járóbeteg szakellátás fejlesztését támogassák. Főként olyan átfogó, általános jellegű előadásokat várunk, amelyek a járóbeteg szakellátás, egynapos ellátás szervezésével, minőségének, megfelelőségével, javításával foglalkoznak. Idei konferenciánk előadás témáival is keressük a kapcsolatot az ellátórendszer többi szereplőjével: egészségszervezés, alapellátás, sürgősségi ellátás, egynapos sebészeti és kúraszerű ellátások itthon és külföldön egyaránt.

Konferenciánkat a következő témák köré tervezzük felépíteni:

Főleg a fenti, - de egyéb más témákban is, - várjuk az orvos- és ápolásszakmai, illetve menedzsment előadásokat! A jelentkezők számára tájékoztató készült, segítendő a felkészülést.

Célunk, hogy tartalmas, a gyakorlatban is hasznosítható tudást adó konferenciát szervezzünk.

Dr. Pásztélyi Zsolt, a Szervezőbizottság elnöke
Bugarszki Miklós, MÁE elnök
Dr. Balogh Zoltán, MESZK elnök
Dr. Lehoczky Péter, Medicina 2000 elnök

LINKEK:

Várjuk jelentkezését!

K&M Congress Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.
1064 Budapest, Podmaniczky u. 75.
Tel: +36-1-301-2000 | Fax: +36-1-301-2001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Web: www.kmcongress.com