• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Letölthető előadások

Az oldalon régebben elhangzott előadásokat talál, amelyeket letölthet. Ide várunk még további előadás anyagokat, amelyeket szeretnénk itt az oldalon közzétenni. Előadás anyagokat küldhet, a megadott e-mail címre:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
LEGÚJABB ELŐADÁS

Előadás dátuma: Parádfürdő, 2017. szeptember 08-09., Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületének VIII. Szakmai Kongresszusa

KONDI BT. KUTATÁS - FEJLESZTÉS - MINŐSÉG - Előadó: Márton János

 
RÉGEBBI ELŐADÁSOK

XIII. Országos Járóbeteg Szakellátási és a VIII. Járóbeteg Szakdolgozói konferencia: A kiégés jelensége szakdolgozók körében - Előadók: Lang Erzsébet, Milotta Lászlóné

Előadás dátuma: Balatonfüred, 2011.09.08 - 10.

 

HIVAMAT - Mélyoszcillációs technológiával működő készülék - Előadó: Lénárt Miklósné

Előadás dátuma: Szolnok, 2012.08.23 - 25.

 

Hány pontot kapunk érte? - Előadó: Milotta Lászlóné - asszisztens (Vasútegészségügyi NKK Kft - Pécs) és Zsoldiné Turi Edit -fiziotherápiás asszisztens (Egyesített Eü. Intézmények - Pécs)

Előadás dátuma: Balatonfüred, 2012.09.13 - 15.

 

A terápiás ultrahang - Előadó: Koncsek Krisztina - SZTE - ETSZK Fizioterápiás Tanszék

Előadás dátuma: Szeged, 2012.09.29.