• Nagy öröm számomra, hogy a Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületének (FISZE) Elnökeként köszönthetem Önöket Társaságunk VII. Kongresszusának szervezési folyamatában. Előző évekhez hasonlóan, most is gyógyfürdő biztosítja a rendezvény helyszínét. Ez a helyszín nem más, mint Hévíz.
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • Tisztelettel meghívom Önt a Magyar Balneológiai Egyesület Nagygyűlésére, melyet 2015. november 20-22. között Szolnokon rendezünk meg. Tradíció, hogy egy főtémát választunk a tudományos programunk vezérfonalául. Ez idén a „Mozgásszervi betegségek kezelése a balneoterápiától a gyógyszerekig” címet viseli.
  • Zakopanei tanulmányút - 2014.09.11-én indultunk Lengyelország irányába, azzal a céllal, hogy megtapasztalhassuk a magas hegyi klíma hatását.
  • „Taigetostól az Olimpiáig - a fogyatékosságból eredő akadályoztatottság emberi és társadalmi elfogadása” címmel 2014. szeptember 12-én Harkányban a Vasútegészségügyi NKK Kft. szervezésében továbbképzést tartottak.
  • A FESZ 2014 évi Kongresszusán elhangzott „Patikán kívül forgalmazható gyógyhatású termékekben rejlő üzleti lehetőségek” előadás keltette igény alapján Szövetségünk Fitoterapeuta szakvizsgára felkészítő tanfolyamot indít.

Palóc Majális Kézműves Kirakodóvásár

Készült: 2013. április 19. péntek

Szeretettel hívjuk Önöket, a következő Kézműves Kirakodóvásárunkra, a Palóc Majálisra, melyet 5 naposra tervezünk.

 Palóc Majális Kézműves Kirakodóvásár