• Újabb kedvezményes autóbuszos kirándulás egyesületünk részére Olaszországba, Nápoly és környékére a Fratelli Goldoni utazási irodával 2018. május 05-11 között.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ „LYMPHA nap” címmel továbbképzést tart

Készült: 2017. november 15. szerda Módosítás: 2017. november 15. szerda

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a következő továbbképzést. Idén utoljára, 2017. december 8-án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ „LYMPHA nap” címmel továbbképzést tart.

Bővebben...

„MAGNEVIT” c. kreditpontos továbbképzés

Készült: 2017. október 28. szombat Módosítás: 2017. október 28. szombat

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a következő továbbképzést. 2017. november 6-án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés „MAGNEVIT” címmel kreditpont gyűjtésére is alkalmas továbbképzést tart.

Bővebben...

"FÉNY a gyógyítás szolgálatában" továbbképzés Mosonmagyaróváron

Készült: 2017. szeptember 21. csütörtök Módosítás: 2017. szeptember 21. csütörtök

Tisztelettel hívunk és várunk minden munkatársat, aki a fénykezelések bármelyikével kapcsolata van (használja/alkalmazza, tanítja, tanulja, forgalmazza, stb...) továbbképzési programunkra, melynek címe: "FÉNY a gyógyítás szolgálatában".

Bővebben...

Rövid összefoglaló a FISZE VIII. Szakmai Kongresszusáról

Készült: 2017. szeptember 18. hétfő Módosítás: 2017. október 08. vasárnap

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy rövid összefoglalót és egy TV felvételt a FISZE VIII. Szakmai Kongresszusáról, melyet egyesületünk 2017. szeptember 8-9-én Parádfürdőn rendezett meg.

Bővebben...

"Lökéshullám terápia 2017." továbbképző program

Készült: 2017. augusztus 25. péntek Módosítás: 2017. augusztus 25. péntek

Újra indul egy továbbképző program a „LÖKÉSHULLÁM TERÁPIA 2017.” címmel, melyet most nem egyesületünk, hanem a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia, Fizioterápia szakrendelés és a BTL Magyarország KFT. szervez 2017. október 6-án. Szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt a továbbképzésre.

Bővebben...

"Kombinált kezelési lehetőségek az elektroterápiában"c. pécsi továbbképzés rövid ismertető

Készült: 2017. április 21. péntek Módosítás: 2017. április 21. péntek

Szeretnénk közreadni egy rövid beszámolót a Pécsen lezajlott "Kombinált kezelési lehetőségek az elektroterápiában" című továbbképzésünkről.

Bővebben...

"FÉNY a gyógyítás szolgálatában" továbbképzés

Készült: 2017. április 13. csütörtök Módosítás: 2017. május 04. csütörtök

Sajnálattal tudatjuk minden érintettel, hogy a 2017. május 6-ra, Miskolcra meghirdetett továbbképzési programunk, melynek címe: "Fény a gyógyítás szolgálatában" technikai okok miatt ELMARAD! A továbbképzés később kerül megrendezésre, melynek idejéről majd itt, oldalunkon olvashatnak az érdeklődők.

Bővebben...

Húsvét 2017

Készült: 2017. április 10. hétfő Módosítás: 2017. április 10. hétfő

Egyesületünk ezúton kíván nagyon kellemes húsvéti ünnepeket minden kedves tagunknak, munkatársunknak, kollégánknak és honlapunkat látogatóknak!

Bővebben...

Milliméteres hullámterápia program

Készült: 2017. április 05. szerda Módosítás: 2017. április 06. csütörtök

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a milliméteres hullámterápiát, mint újkeletű fizioterápiás módszert és egy ehhez kapcsolódó szakmai napot. A felhasználási területe közül néhányat említve: urológia, nőgyógyászat, gyermekgyógyászat.

Bővebben...

"Kombinált kezelési lehetőségek az elektroterápiában" c. továbbképzés Pécsen

Készült: 2017. március 05. vasárnap Módosítás: 2017. március 05. vasárnap

A Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesülete /Fi.Sz.E./ tisztelettel meghívja és várja kolléganőit, kollégáit, munkatársait a következő szakmai továbbképzési programjára, melynek címe: "Kombinált kezelési lehetőségek az elektroterápiában" és helye: P.M.J.V. Egyesített Egészségügyi Intézmények, Pécs.

Bővebben...