• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
 • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
 • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
 • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
 • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
 • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Egyesületünk tevékenységének nagyon rövid év végi értékelése

Készült: 2013. december 28. szombat Módosítás: 2014. szeptember 09. kedd

Újra zárunk egy évet s tervezzük a jövőt, mint mindig. Ha így leírjuk, akkor derül ki igazából, hogy nem telnek el napok, hónapok és évek, hogy ne történne valami olyan esemény, amit úgy értékelünk, talán többször kellene megismételni, mert jó, hasznos és tanulságos volt az előző/az első.

fisze 2014

Egyesületünk jelentősebb tevékenységei az elmúlt 1-2 évben, melyet kiemelnék a sok közül:

 
 • Talán a legfontosabb és legjelentősebb, a fizioterápiás szakasszisztensi képzés fejlesztésében és elindításában való részvétel. Jelenleg az országban három helyen folyik a kiegészítő képzés, Lénárt Miklósné Csöre aktív részvételével, vezetésével.
 • A másik említésre méltó programunk a 2013. májusában megrendezett makói kongresszusunk (kb. 160 fő vett részt), ezen való részvételi létszám sajnos csökkenő tendenciát mutat az előzőekhez képest.
 • Továbbképzéseink: pl. a lézerrről vagy az UH-ról szóló, sok érdeklődő munkatársat megmozgatott.
 • Az egészség és a szépség programunk, sajnos, a vártnál sokkal kevesebb kolléganő érdeklődését keltette fel (tanultunk belőle).
 • A tavalyi erdélyi tanulmányutunk nagyon színvonalasra és élvezetesre sikerült, amelyen sajnos, a későn jelentkezetteknek nem volt lehetőségük részt venni.
 • Az idei Zakopane-Krakow-i kirándulásra olyan sokan jelentkeztek, hogy jövőre meg kell ismételni, mert idén jelentősebb létszámmal nem fértek be a keretbe.

Kollégáim, munkatársaim időt és energiát nem kímélve próbálják a szakmában történő változásokat, új módszereket, technikákat eljuttatni a többieknek ilyen formában, s ezen kívül a mindennapi gyakorlati tevékenység mellett, bemutatókat is tartanak, tanulni vágyókat fogadva a terápiákon.


A jövőben is szeretnénk minél több kollégát megmozgatni, aktivizálni a programjainkon való részvételre és buzdítani a minél több tudás megszerzése érdekében.
A változásokat látva, arra bátorítani a kollégákat, hogy kicsit máshogy végezzük munkánkat, kicsit máshogy kommunikáljunk beteggel, munkatársakkal, nem megfeledkezve egymás iránti tiszteletről, egymás segítéséről.

Tevékenységünkkel, programjainkkal kapcsolatos információk a honlapunkon olvashatóak lesznek, melyhez várjuk minden érdeklődő részvételét, véleményét, javaslatát, aktív közreműködését, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy facebook oldalunkon.

S a rövid beszámoló végeztével kívánok mindenkinek sikeres, boldog új esztendőt, úgy a szakmában, mint a magánéletben egyaránt.


Budapest, 2013. december 28.
Pné D.Piroska