Egyesületünk tevékenységének nagyon rövid év végi értékelése

Készült: 2013. december 28. szombat Módosítás: 2014. szeptember 09. kedd

Újra zárunk egy évet s tervezzük a jövőt, mint mindig. Ha így leírjuk, akkor derül ki igazából, hogy nem telnek el napok, hónapok és évek, hogy ne történne valami olyan esemény, amit úgy értékelünk, talán többször kellene megismételni, mert jó, hasznos és tanulságos volt az előző/az első.

fisze 2014

Egyesületünk jelentősebb tevékenységei az elmúlt 1-2 évben, melyet kiemelnék a sok közül:

 

Kollégáim, munkatársaim időt és energiát nem kímélve próbálják a szakmában történő változásokat, új módszereket, technikákat eljuttatni a többieknek ilyen formában, s ezen kívül a mindennapi gyakorlati tevékenység mellett, bemutatókat is tartanak, tanulni vágyókat fogadva a terápiákon.


A jövőben is szeretnénk minél több kollégát megmozgatni, aktivizálni a programjainkon való részvételre és buzdítani a minél több tudás megszerzése érdekében.
A változásokat látva, arra bátorítani a kollégákat, hogy kicsit máshogy végezzük munkánkat, kicsit máshogy kommunikáljunk beteggel, munkatársakkal, nem megfeledkezve egymás iránti tiszteletről, egymás segítéséről.

Tevékenységünkkel, programjainkkal kapcsolatos információk a honlapunkon olvashatóak lesznek, melyhez várjuk minden érdeklődő részvételét, véleményét, javaslatát, aktív közreműködését, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy facebook oldalunkon.

S a rövid beszámoló végeztével kívánok mindenkinek sikeres, boldog új esztendőt, úgy a szakmában, mint a magánéletben egyaránt.


Budapest, 2013. december 28.
Pné D.Piroska