• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Olaszországi tanulmányút beszámoló - Lignano 2014

Készült: 2014. augusztus 02. szombat Módosítás: 2014. szeptember 23. kedd
2014. június 26-án hajnalban kiváló hangulatban Edelényből indultunk Lignanoba (Olaszország) tanulmányutunkra, hogy megtekintsük arrafelé hogyan alkalmazzák a gyógyításban a fizioterápiás eljárásokat.


Megérkeztünk a szállásunkra délután, ahol stratégiai megbeszélést tartottunk. Este megcsodáltuk a naplementét. A gasztronómiai kíváncsiságunkat is kielégítettük egy igazi családi olasz pizzával.


Másnap igazi jeges olasz kávéval hűsítettük a hőségérzetünket. Ha Olaszország északi részén vagyunk, meg kellett nézni a nevezetességeket Velencét, Muránót, Buránót.

A teljes beszámoló

Köszönjük Almási Barnabásné Marikának, hogy mindezt megszervezte.