A FESZ XIV. Kongresszusát a Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületével együttműködve szervezzük

Készült: 2014. augusztus 06. szerda Módosítás: 2014. október 03. péntek

A Forgalmazók az Egészségért Szövetség /FESZ/ a gyógyászati segédeszközöket gyártó, forgalmazó vállalkozások országos hatáskörű érdekvédelmi és képviseleti társasága 1995-ben alakult.

A Szövetség akkreditált felnőttképző intézet. Az ezredforduló óta több mint 1500 segédeszköz-forgalmazó szakember képzését, továbbképzését és mintegy 350 GYSE forgalmazó szaküzlet képviseletét látja el, elősegítve a hozzájuk forduló betegek jobb ellátását. Kongresszusainkat az ellátási területen működő társszervezetek részvételével szervezzük.

Tavalyi rendezvényünkön a Magyarországi Otthonápolási és Hospice Egyesület tagjai vettek részt, idei kongresszusunkat a Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületével együttműködve szervezzük.

FISZE és FESZ tagoknak augusztus 15-ig történő jelentkezés esetén, kedvezményesen 15.000 Ft a regisztrációs díj.

A FESZ XIV. Kongresszus címe:

Kardio- és cerebrovaszkuláris eseményt elszenvedett betegek rehabilitációja,
gyógyászati segédeszközzel történő ellátása


Időpontja: 2014. szeptember 19-21.
Helye: Erzsébet Park Hotel*** 3244 Parádfürdő, Kossuth út 372. www.erzsebetparkhotel.hu

A jelentkezési lapot és a tervezett programot mellékeljük, várjuk szíves jelentkezését.

Letölthető anyagok

Kérjük hogy a jelentkezési lapot mielőbb küldjék vissza, mert az előzetesen lefoglalt szállodai szobákon felül csak korlátos számban foglalhatóak további szobák.

A szálloda sajátossága, hogy szállást csak félpanzióval értékesít. Aki azonban szállást nem vesz igénybe, tud étkezést önállóan is rendelni. (Kérésük, hogy a fizetés előre utalással, vagy távozáskor a recepción készpénzzel, ill. bankkártyával történjen.)

A kongresszusról

A kongresszus programja a 09 Mozgásterápia és fizioterápia, valamint a 15 Rehablitációs és életvezetést támogató szakmacsoportok szakdolgozói részére akkreditált pontszerző továbbképzés, melyet várhatóan 15-20 pontra értékel majd az ETI. Az értékelést követően automatikusan megküldjük a pontigazolást a résztvevőknek.

A szakmai program résztvevőin kívül várjuk azokat is akik Szövetségünk tagjaival, illetve a kiállítókkal kívánnak üzleti kapcsolatokat alakítani a kongresszus szüneteiben és szabadidős rendezvényein. Kérjük tekintse át a mellékelt programot.

Bízunk benne hogy választásunk elnyeri majd tetszésüket, mert a tartalmas szakmai programon kívül a kikapcsolódásra is nagyon kellemes a környezet. Az új Zsuzsanna-szárny külön wellness részleggel is ellátott. Parkolás, wifi, fürdőköpeny térítésmentesen biztosított.

A Kongresszus Szakmai napján 5 időpontban meghirdetve, előzetes regisztráció alapján, kiscsoportos programként a Szálloda Széndioxid-szárazfürdőjében (MOFETTA) kezelésen vehetnek részt a szálloda fizioterápiás asszisztensének részvételével - térítési díjat a regisztrációs díj tartalmazza. A Kongresszus résztvevőinek egyedileg kiajánlott térítési díj mellett igénybe vehető a szálloda BEMER 3000 berendezésével végzett magnetoterápiás kezelés is!

Kiállítási lehetőségről kérjük telefonon érdeklődjön!

További kérdéseik esetén kérjük keresse Nagy Editet vagy Róka Lászlót, az alábbi elérhetőségeken:

Forgalmazók az Egészségért 1054 Budapest, Podmaniczky tér 4. II/5.
Tel: 06 1 428-0747, Fax: 06 1 4280748, www.gyogyasz.hu/kepzesek

Várjuk jelentkezését!