• A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
  • Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!

Fratelli Goldoni Travel ajánlata TOSCANA "Varázslat hat napban"

Készült: 2015. szeptember 15. kedd Módosítás: 2015. szeptember 16. szerda

Szeretnénk az alábbi programot a figyelmetekbe ajánlani, hátha valaki még szeretne csatlakozni. Fratelli Goldoni Travel ajánlata "VARÁZSLAT HAT NAPBAN". Most igazán különleges helyeket mutatunk be és olyan titkokra világítunk rá, melyről talán eddig még Ön sem tudott.

TOSCANA "VARÁZSLAT HAT NAPBAN"
október 11 - 16.
autóbusszal, tengerparti villában, reggelivel, programokkal
80.900 Ft
vacsora felár: 14.900 Ft

Toscana varázslat hat napban

Saturnia fürdő

Vajon milyen titkot őriz az ősi víz, mely a dél toszkán dombok alól tör fel, melyre a régi rómaiak is vágytak?... Tartson velünk és mártózzon meg benne! Programunk lehetőséget biztosít egy délután keretében szabadtéri fürdőzésre, ahol a díszlet nem más mint a festői toszkán táj.

A Caruso legenda - Bellosguardo

Programunk ciprus és olajligetek között úttalan - utakon kanyarogva repít fel a hegytetőre ahol a madár se jár. A kapun belépve a Caruso birodalom lélegzetelállító parkja és épületegyüttese fogad. Igazi időutazás zenével, és sok érdekességgel!

Gasztro túra a toszkán farmon - Montespertoli

Ki ne szeretne egyszer egy toszkán borospincébe, vagy egy konyhába besurrani, és egy két tálba belekóstolni? ... Októberi programunkon a Montespertoliban található Morzano Fattoriába látogatunk el, ahol Giacomo, Francesca és Camilla mutatják be szőlőskertjüket, borospincéjüket és konyhájukat. Természetesen legfinomabb díjnyertes boraikat megkóstolhatjuk, és klasszikus tésztaételeikből is kapunk ízelítőt.

Villa Sorriso - Castiglioncello

Egy program mindig attól jó, hogy esténkén olyan helyen pihenhetünk meg, és reggelente olyan helyen ébredhetünk fel ahol különleges a táj. Kizárólagos értékesítésű villánk egy sziklaszirt tetején magasodik, a Mastroianni család villája mellett és Fellini kávézójának szomszédságában. Szobáink a tengerre néznek.

Klasszikus toszkán városok - Lucca, Pisa, San Gimignano

Természetesen programunkban helyet kapnak a klasszikus toszkán városok is. Ellátogatunk a száz tornyú San Gimignanoba, Napoleon hercegségébe Luccába, és a Csodák terére Pisába.

Siena római gyökerei és titkolt múltja

Sienában a város titkos eredetét fejtjük meg, és a Stendhal szindroma hatásait kísérletezzük a dómnál.

Nem luxust! ...életérzést kínálunk!
A pillanatokat Ön színezi ki, így kel életre a történet. Fedezze fel Toscanat és váltson valóra egy álmot!

UTAZÁS KOMFORTOSAN
Autóbuszunkon a legjobb olasz művészfilmek szórakoztatják vendégeinket, programjainkon audioguide segíti az utastájékoztatást, és a kényelmes városnézést.

Az ajánlat letölthető változata >>

További részletek a Fratelli Goldoni Travel oldalán >>

Facebook oldaluk>>

Fratelli Goldoni Travel
Budapest 1076 Budapest, Garay tér 16
Tel.: 06 1 400 7337
Telefonos ügyelet: 20 911 9271
Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.fratelligoldoni.hu

Fratelli Goldoni Travel Italia
16033 Lavagna ITALIA
Via Previati
Tel.: 00 39 331 756 3588

Eng. szám:U-001378
Adószám:23929094-2-42
Bejegyzés száma:01 - 09 - 985021

Forrás: fratelligoldoni.hu