Fizioterápiás osztályok számára pályázati lehetőség

Készült: 2016. január 21. csütörtök Módosítás: 2016. január 21. csütörtök

A 3D TENS használati útmutató, ingyenes alkalmazás után egy újabb örömhírt szeretnénk megosztani veletek: pénteken megnyitottuk fizioterápiás osztályok számára a TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 készülékre vonatkozó pályázati lehetőséget.

Szóval, ha szeretnétek/szeretnének valamely osztályra ingyen egy korszerű, ágyhoz vihető 2 csatornás izom- és idegingerlő berendezést, akkor nincs más hátra, mint a http://tender.minel.hu oldalunkon található űrlapot kitöltve beküldeni.

TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 termék, készülék jellemzői:

A TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 különlegesen hatákony a fájdalomcsillapításban, ide értve a gerincsérv okozta fájdalmak csillapítását is valamint az izom regenerációban, akár bénult izmok tornáztatásán keresztül is. A készülékkel iontoforézises galván áramú hatóanyag bevitel is végezhető valamint inkontinenciás tünetek kezelésére is használható.

A TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 a hálózati adapterről üzemelő izom- és idegstimulátorok csúcskategóriájához tartozik. Példaértékűen ötvözi az egyszerű használhatóságot a kezelési módok és paraméterek széles állíthatóságával, így otthoni használatra éppúgy alkalmas, mint fizikoterápiás szakrendelők felszereléseként. Bővebben ...

Tisztelettel:

Ackermann Zoltán Péter
MINEL Kft. - már több mint 30 éve a gyógyítás szolgálatában -
1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 13.
Tel.: +36-(1)-303-2882
www.minel.hu
shop.minel.hu