• A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
  • Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!

Mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoport, kötelező szakmacsoportos továbbképzése

Készült: 2016. április 17. vasárnap Módosítás: 2016. április 17. vasárnap

A MISKOLCI EGYETEM Egészségügyi Kar Mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoport, kötelező szakmacsoportos továbbképzést indít "Az egészségügyi szolgáltatás kialakításának szakmai háttere és működési gyakorlata" elnevezéssel (KTK-2000951/2016/16/3026586).

A TOVÁBBKÉPZÉS IDŐPONTJA:

2016. május 27. (péntek) 9:00 -17:00
2016. május 28. (szombat) 9:00 -17:00

A TOVÁBBKÉPZÉS HELYSZÍNE:

3515 Miskolc- Egyetemváros Egészségügyi Kar B3-B4 épület

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. május 23.

TÉMAKÖRÖK:

1. Az egészségügyi tevékenységhez és szolgáltatáshoz kapcsolódó alapfogalmak, az egészségügyi szakszemélyzet által nyújtható gyógyító-megelőző eljárások

2. Finanszírozás technikai alapfogalmak

3. Az egészségügyi szolgáltatás gyakorlásának általános feltételei, a működési engedélyezési el- járás menete, és a vállalkozás megszűntetésének menete

4. Egészségügyi magánvállalkozási formák jellegzetességei a praxis építésében, fenntartásában

5. A környezeti feltételek, a speciális személyi és tárgyi feltételek biztosítása, az optimális ellátás- szervezés, minőségbiztosítási feladatok

6. A kapcsolattartás fontossága a szakmai szervezetekkel, kamarákkal, a friss információáramlás biztosításának fontossága

7. Reanimáció

A TOVÁBBKÉPZÉS PONTÉRTÉKE: 30 pont

JELENTKEZÉS MÓDJA: https://szaftex.gyemszi.hu/

A szakmai bizonyítványának, oklevelének másolatát hozza magával az első képzési napra!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. május 23.

A TOVÁBBKÉPZÉS DÍJA: A továbbképzés a Mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoporthoz tartozók számára térítésmentes (állam által finanszírozott, minden egészségügyi szakdolgozónak 5 évente egy alkalommal). Amennyiben ön nem a 9. Mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoporthoz tartozik, és szabadon választott elméleti továbbképzési pontért vesz részt az előadáson, úgy azt kizárólag díjazás ellenében teheti meg (10.000 Ft/képzési szerződés).

Amennyiben a jelentkezés határidejéig a jelentkezők száma a minimális 20 főt nem éri el, úgy a továbbképzés nem kerül megrendezésre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: 46/565-111 26-79 mellék, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A továbbképzés részletei letölthetőek innen: mozgasterapia-fizioterapia-szakmacsoport-tovabbkepzes2016.pdf