• Nagy tisztelettel köszöntöm és invitálom Önöket a Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesülete nevében a IX. Szakmai Kongresszusunkra, mely Pécsen kerül megrendezésre 2019.05.31- 06.01. között.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ „LYMPHA nap” címmel továbbképzést tart

Készült: 2017. november 15. szerda Módosítás: 2017. november 15. szerda

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a következő továbbképzést. Idén utoljára, 2017. december 8-án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ „LYMPHA nap” címmel továbbképzést tart.

Tisztelt Érdeklődő!
Kedves Kolléga, Kolléganő!


Idén utoljára, 2017. december 8 -án a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés szervezésében „LYMPHA nap” címmel továbbképzést tartunk, melyre szeretettel várjuk.

TEMATIKA/JELENTKEZÉSI LAP

A tanfolyam tematikája: https://drive.google.com/file/d/13srtOwgtQRCHzA7TEdC5N3Xh2eL3ftfh/view?usp=sharing

A jelentkezési lap: https://drive.google.com/file/d/1lyosbda13DoQlKd_1PD28qtDnUnOLIIC/view?usp=sharing

Felhívom az orvos Kollégák, a szakdolgozók és minden jelentkező figyelmét, hogy jelentkezésüket a mellékelt jelentkezési lap alapján rögzítjük. Jelentkezését 2017. december 1-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

RÉSZVÉTELI DÍJ/UTALÁSI ADATOK

Részvételi díj: orvosoknak 8000 Ft és szakdolgozóknak 4000 Ft.

A hon- és rendvédelmi dolgozók, a Vám és pénzügyőrség hivatásos dolgozói részére jelképes orvosoknak: 3000 forintot, szakdolgozóknak 1000 forintot kell fizetni. Orvosok számára a pontjóváírási díjat (500 forint) be kell fizetni a fenti számlaszámra, nem fizetés esetén a pontjóváírás nem történik meg.

A részvételi díj összegét előreutalással a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 10103173-33728700-00000008 számú számlájára kérjük utalni.

A közlemény rovatba kérjük beírni: LYMPHA + a résztvevő neve

Helyszínen történő készpénzes befizetést nem áll módunkban elfogadni.

A jelentkezési lap kitöltésekor, kérjük jelezze számlaigényét, melyet a befizetés beérkezése után áll módunkban kiállítani.

JELENTKEZÉSI/BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. december 1.

A határidő lejárta után érkezett jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni.

Jelentkezését 2017. december 1-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

További információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívjon minket a 465-18-00/72915 -ös telefonszámon (munkaidőben 7-15 óra között).

Szeretettel várjuk!

Amennyiben a környezetében van a témával foglalkozó vagy érdeklődő ismerőse, kollégája a képzéssel kapcsolatos információkat kérem, továbbítsa számára.

Üdvözlettel:

Prof. dr. Sandra Sándor nyá. o. ezredes
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
rendelésvezető főorvos nevében

Kovács Zsuzsanna
MHEK Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés
szolgálatvezető