A Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) szakmai rendezvény MEGHÍVÓ

Készült: 2018. május 09. szerda Módosítás: 2018. május 09. szerda

Az alábbi rendezvényt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) szakmai rendezvény meghívója.

MEGHÍVÓ

Felkészülés az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete és orvostechnikai eszközök forgalmazására vonatkozó Európa Parlamenti Rendelet előírásaira

Tisztelettel meghívjuk a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) szakmai rendezvényére.

Az Európai Parlament és Tanács rendelete olyan kötelező jogalkotási aktus, amely az EU egész területén teljes egészében alkalmazandó. Az Európai Parlament Adatvédelmi Rendelete 2018 május 25-el lép hatályba. Az egészségügyi szolgáltató vállalkozásokat kiemelten érinti a GDPR. Az egészségügyi adatokat a Rendelet 9. cikke alapján a személyes adatok különleges kategóriájába sorolta a jogalkotó és ehhez speciális adatvédelmi előírásokat is rendelt, amelyeket az előadók részletesen kifejtenek.

A rendezvényen foglalkozunk az orvostechnikai eszközök egyedi azonosítását előíró, az Unióban történő forgalomba hozatalra, forgalmazásra, illetve használatbavételre vonatkozó szabályozással is.

Rendezvény helyszíne: NEAK földszinti előadó 1139. Budapest Váci út 73/A
Időpont: 2018. május 17. 14.00 óra

Jelentkezés: https://eurendelet.gyogyasz.hu/regisztracio

Regisztráció díja: 8.000,-Ft / a FESZ tagjainak díjmentes

A rendezvény egészségügyi szakdolgozók számára akkreditált továbbképzés

.AEEK nyilvántartási szám 14937/2018

FELNŐTT ÁPOLÁS ÉS GONDOZÁS; ÁLTALÁNOS ÉS ELEKTROFIZIOLÓGIAI ASSZISZTENCIA; GYÓGYSZER- TÁRI ELLÁTÁS; REHABILITÁCIÓS ÉS ÉLETVEZETÉST TÁMOGATÓ szakmacsoportoknak 17 pont

A további részletek letölthetők innen >>