• Újabb kedvezményes autóbuszos kirándulás egyesületünk részére Olaszországba, Nápoly és környékére a Fratelli Goldoni utazási irodával 2018. május 05-11 között.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.

Letölthető előadások

Az oldalon régebben elhangzott előadásokat talál, amelyeket letölthet. Ide várunk még további előadás anyagokat, amelyeket szeretnénk itt az oldalon közzétenni. Előadás anyagokat küldhet, a megadott e-mail címre:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
LEGÚJABB ELŐADÁS

Előadás dátuma: Parádfürdő, 2017. szeptember 08-09., Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületének VIII. Szakmai Kongresszusa

KONDI BT. KUTATÁS - FEJLESZTÉS - MINŐSÉG - Előadó: Márton János

 
RÉGEBBI ELŐADÁSOK

XIII. Országos Járóbeteg Szakellátási és a VIII. Járóbeteg Szakdolgozói konferencia: A kiégés jelensége szakdolgozók körében - Előadók: Lang Erzsébet, Milotta Lászlóné

Előadás dátuma: Balatonfüred, 2011.09.08 - 10.

 

HIVAMAT - Mélyoszcillációs technológiával működő készülék - Előadó: Lénárt Miklósné

Előadás dátuma: Szolnok, 2012.08.23 - 25.

 

Hány pontot kapunk érte? - Előadó: Milotta Lászlóné - asszisztens (Vasútegészségügyi NKK Kft - Pécs) és Zsoldiné Turi Edit -fiziotherápiás asszisztens (Egyesített Eü. Intézmények - Pécs)

Előadás dátuma: Balatonfüred, 2012.09.13 - 15.

 

A terápiás ultrahang - Előadó: Koncsek Krisztina - SZTE - ETSZK Fizioterápiás Tanszék

Előadás dátuma: Szeged, 2012.09.29.