• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

A Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületének támogatása

Egyesületünk a 2020-as évben is több szakmai programot tervez és szervez tagtársaink, kollégáink és a szakmaterületen dolgozók számára. Ezek finanszírozásához kérjük segítségüket/segítségeteket, anyagi hozzájárulásotokat.

A Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesületének (FiSzE) támogatása, adományok


Tisztelt (leendő) Tagtársak, Kollégák!


Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot tervez és szervez tagtársaink, kollégáink és a szakmaterületen dolgozók számára.
A nyilvánosságra kerülő programokon kívül nagyon sok, nem igazán látványos, háttérmunkát is végeznek munkatársaink/kollégáink a továbbképzések, képzések és az egyesület működtetése területén.

Eredményes működésünkhöz elengedhetetlen, hogy tagtársaink ne csak elvileg támogassanak minket (amit természetesen nagyon köszönünk), hanem a rendszeres évi tagdíjak befizetésével is. (Az egyesület alapszabályát és az egyesületi tagság részleteit megtaláljátok a "Rólunk" oldalon.) Minden egyes programunk anyagi finanszírozása egyesületünk közös pénzéből történik, mely az utóbbi években jelentősen csökkent, minden igyekezetünk ellenére.

Röviden: mindenkire számítunk, s örülünk minden támogatásnak, ami könnyíti helyzetünket és sikeressé, eredményessé teszi egyesületünk munkáját a szakmáért és annak elismeréséért folytatott küzdelemben.

Egyesületünk támogatása, SZJA 1 %-os felajánlások

A 2018. évi SZJA 1 %-os felajánlásokból az egyesület 34.582,- bevételhez jutott. Részletezés letölthető innen >>

A 2014. évi SZJA 1 %-os felajánlásokból az egyesület 124.939,- bevételhez jutott.

Adószám: 18248261-1-02

Kérjük, ha lehetőségük van, ebben az évben is támogassák adójuk 1%-ával egyesületünk mükődését. Köszönjük támogatásukat!

A felajánlásokat az egyesületünk számlaszámára várjuk: 11708001-20543525 (OTP BANK)

Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésük/kérdésetek felmerül, kérjük írjon/írjatok az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, illetve lehetőség van a facebook oldalunkon is hozzászólni vagy kérdezni.

Köszönettel:
A Fisze Elnöksége